ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΑ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΛΙΜΠΙΝΤΟ;

Αν κοιτάξουμε γύρω μας θα δούμε πολλούς ανθρώπους κουρασμένους με κακή διάθεση, μειωμένη σεξουαλική επιθυμία ή ικανότητα, υπέρβαρους, με έλλειψη ενέργειας, κ.ά. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το στρες και η καθιστική ζωή έχουν επηρεάσει τα μέγιστα την φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού Η χαριστική βολή επήλθε με την επιβάρυνση του περιβάλλοντος, 80.000 βιομηχανικά χημικά, την τρύπα του όζοντος, το Τσερνομπίλ. Οι διοξίνες επιβάρυναν σε τέτοιο βαθμό το σώμα που έχει πια διαταραχθεί η βιοχημική ισορροπία του οργανισμού με αντίστοιχη συμβολή στο πρόβλημα της μειωμένης σεξουαλικής διάθεσης.

Μέσα σε κάθε κύτταρο του οργανισμού υπάρχουν αναρίθμητα ξένα προς αυτό χημικά που επηρεάζουν τις φυσιολογικές διεργασίες του κάθε κυττάρου και κατ’ επέκταση την λειτουργία όλου του οργανισμού σε βιοχημικό επίπεδο. Ο οργανισμός δεν ανταπεξέρχεται όπως θα έπρεπε χάνοντας με ταχύτερο από τον φυσιολογικό ρυθμό το σφρίγος τη ρώμη και την ενέργεια που έχει.Οι κατανόηση μας όμως σε βιοχημικό και μοριακό επίπεδο ενισχύεται ημέρα με την ημέρα και μας δίνει την δυνατότητα να επέμβουμε και να κατανοήσουμε σε βάθος μεταβολικές οδούς που μέχρι από λίγα χρόνια αναφέρονταν μόνο σε αυστηρα ερευνητικό επίπεδο.

Το σημαντικό είναι ότι όλα αυτά μπορούμε να τα κάνουμε με εντελώς φυσικό τρόπο αποκαθιστώντας ήδη υπάρχοντες μηχανισμούς. Δεν μπορούμε βέβαια να αναστείλουμε το φυσιολογικό βιολογικό γήρας, μπορούμε όμως να μειώσουμε την αρνητική επίδραση του περιβάλλοντος στο ανθρώπινο σώμα και να το επαναφέρουμε στην φυσική του κατάσταση.Η σεξουαλική επιθυμία και ικανότητα, για παράδειγμα, πρόκειται για ένα σύνολο διανοητικών και οργανικών λειτουργιών που πρέπει να λάβουν χώρα στο κεντρικό νευρικό σύστημα, στο κυκλοφορικό και σε όλα σχεδόν τα συστήματα. Είναι λοιπόν αναμενόμενο σε συνθήκες μεταβολικής ανεπάρκειας να μην υπάρχει ή να είναι σημαντικά μειωμένη η σεξουαλική επιθυμία;

Η μείωση και αποβολή ξένων προς τον οργανισμό χημικών ουσιών επαναφέρει την φυσιολογική λειτουργία και επιθυμία. Το Detoxification Program έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τον σύγχρονο άνθρωπο να επιβιώσει και να ανακάμψει στην βιοχημική κοινωνία που ζούμε.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα φυσικής αποτοξίνωσης. Σκοπός είναι να αποβάλει τις τοξίνες που επιβαρύνουν τον οργανισμό. Αποκαθιστά τους μηχανισμούς αποτοξίνωσης του οργανισμού.Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Όσοι το έχουν κάνει αναφέρουν μια αξιοσημείωτη αναζωογόνηση, μεγαλύτερη ψυχραιμία, καλύτερη διάθεση και αυξημένη λίμπιντο.

Σήμερα δεν χρειάζεται να καλύπτουμε τα συμπτώματα, μπορούμε να τα διαχειριστούμε ριζικά.

Dr.ΔημήτρηςΤσουκαλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: