ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΑ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Η Άνοιξη της αγάπης

Για μια φορά ακόμα άνοιξες τις πύλες της ψυχής σου σε μένα μέσα από αυτό το υπέροχο πέρασμα και αναφορά ζωής , ψυχής , αγάπης , αγωνίας και ελπίδας …….μια αγωνία ανεκπλήρωτων ονείρων.

Μέσα από αυτούς τους στοίχους , άπλετο αναδύεται το φως της αληθινής αγάπης σου, φόβος του σήμερα, μα ολόλαμπρη ελπίδα του αύριο μέσα από μια άλλη ζωή.

Αντιλαμβάνομαι, σωστά η λάθος;

Nα σε κυριεύουν ανησυχίες ανεκπλήρωτων επιθυμιών στο σήμερα, να σε στριμώχνουν;

Να σε πιέζουν όλα αυτά τα πρέπει , άλλα υπαρκτά από τους άδικους και ανώριμους κανόνες των ανθρώπων , της ζωής άλλα βγαλμένα από το χτίσιμο συνηθειών μας και άλλα από ανασφάλειες μας που επέτρεψαν εξαρτήσεις , εξαρτήσεις - απαιτήσεις που αφήσαμε να έχουν από εμάς οι άλλοι κοντινοί και αγαπημένοι, που αν δεν ανταποκριθούμε στις χάρες τους , ίσως να λείψει η ανταμοιβή που και αυτή με τη σειρά της, στυλώνει η λαβώνει τα σωθικά μας και γεννά το σαράκι της ανασφάλειά της πιθανής απόρριψης , της μοναξιάς.

Όμως .....

Άνοιξη Αγάπη μου , άνοιξη είναι η κάθε μέρα , είναι η κάθε στιγμή που νοιώθεις την αγάπη του να σε σκεπάζει ,

Άνοιξη , Αγάπη μου άνοιξη , είναι να είναι εκεί , ανάσα της ανάσας σου , χτύπος σου ο χτύπος της καρδιάς του.

Άνοιξη Αγάπη μου , άνοιξη είναι το σήμερα , το τώρα , το σε λίγο , το μετά , το αύριο , όταν μαζί του θέλεις να περνάς , αυτά τα απλά τα καθημερινά,

Άνοιξη Αγάπη μου, άνοιξη είναι όλα τούτα να τα κάνεις πράξη , να θες να είσαι εκεί μαζί , να αψηφάς και να χαρίζεις δοξασμένες άδοξες χαρές , άδεια , γεμάτα κόσμο περπατήματα, σκορπίσματα σε ατελείωτες κενές μικροχαρές.

Άνοιξη Αγάπη μου , άνοιξη είναι η λαχτάρα της επόμενης συνάντησης, λαμπρής , ανάσταση ψυχής , σώματος και νου, φτερά καρδιάς για το αγόγγυστο το ανέβασμα ,

Άνοιξη και τα ανηφορικά τα σκαλοπάτια της ζωής., σαν να τα ανεβαίνεις με αιθέριο βήμα ούριου ανέμου , σίγουρο σαν το ανάλαφρο , το απόμακρο φτερούγισμα του αετού.

Άνοιξη Αγάπη μου Άνοιξη είναι η Αγάπη και ο καθημερινός αγώνας μας για αυτή.

«Αυγερινός» 23-01-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: